spotlight

In the spotlight

spotlight

Nieuws

spotlight

Official SECT video

E-learning

Het is mogelijk om e-learning te gebruiken als extra hulpmiddel om je voor te bereiden op de examens van SECT. E-learning is geen volledige opleiding om tot het niveau van het betreffende certificaat te komen en dient enkel als hulpmiddel naast een reguliere opleiding.

E-learning modules van SECT worden aangeboden door het Opleidings & Ontwikkelingsfonds ENb Kabel en Telecom. Een verzoek voor toegang tot e-learning kan rechtstreeks worden ingediend bij O&O fonds ENb Kabel en Telecom door het sturen van een email:

E-learning

 

Procedure toegang e-learning

  1. De aannemer geeft aan het O&O fonds door hoeveel van zijn medewerkers toegang moeten krijgen tot e-learning.
  2. Momenteel bedragen de kosten voor e-learning per deelnemer € 120,-. Voor deze prijs heeft iedere deelnemer één jaar nadat hij voor het eerst heeft ingelogd, toegang tot de e-learning.
  3. De vouchercode(s) met de gebruikersinstructie wordt via de mail opgestuurd naar de aanvrager. De factuur wordt apart naar de opgegeven contactpersoon van de aannemer gestuurd.
  4. In de lijst met vouchers wordt weergegeven aan wie vouchers zijn verstrekt. Vouchers zijn persoonsgebonden.

Medewerkers van kabelbedrijven kunnen een verzoek voor toegang tot e-learning rechtstreeks indienen bij de opleidingsafdeling van hun werkgever.