Veelgestelde vragen

 

7 vragen

Ik ben mijn certificaat kwijt

SECT certificaten zijn persoonlijk. Het SECT certificaat wordt binnen 5 werkdagen na het behalen van het SECT examen uitgereikt door SECT. Als je certificaat zoekraakt, kun je een nieuw exemplaar aanvragen bij het examenbureau. Dat kan via de mail of telefonisch (026 354 46 51‬)

Wanneer krijg ik mijn certificaat

SECT stuurt de jou en je werkgever per e-mail binnen vijf werkdagen na afloop van het meerkeuze theorie-examen de definitieve uitslag en, indien van toepassing, het certificaat

De praktijkexamens worden door de assessoren voorzien van een correcte puntentelling en feedback. Deze beoordeling wordt, samen met de uitslagbrief en, indien van toepassing, het certificaat, door SECT binnen vijf werkdagen per email verstuurd aan de jou en je werkgever

Heb je het certificaat niet binnen de genoemde periode ontvangen? Neem dan contact op met het examenbureau. Dat kan via de mail of telefonisch (026 354 46 51‬).

Wat zijn de kosten voor een examen

Wat de kosten zijn vind je hier. Wil je meer weten? Neem dan contact op met het examenbureau. Dat kan via de mail of telefonisch (026354 46 51‬).

Hoe lang is mijn certificaat geldig

Alle SECT certificaten zijn 5 jaar geldig.

Hoe meld ik mij voor een examen aan

De werkgever of de jijzelf verzorgt de reservering van een examenplaats voor een of meerdere examenkandidaten voor een praktijk of theorie-examen. Hiervoor worden de volgende stappen doorlopen:

Een examenreservering geschiedt via het aanmeldingsformulier op de SECT website;

Voor een examen wordt, in overleg tussen SECT en de werkgever(s)/opleider(s), een definitieve examendatum vastgelegd;

Uiterlijk 2 weken voor de examendatum levert de werkgever de definitieve gegevens van de examenkandidaten aan SECT middels een deelnemerslijst;

De kosten van elke, bij de inschrijving doorgegeven plek, worden gefactureerd.

Lukt de aanmelding niet neem dan contact op met het examenbureau. Dat kan via de mail of telefonisch (026 354 46 51‬).

Ik ben aangemeld voor de sect examen maar heb geen email ontvangen

Je ontvangt uiterlijk tien werkdagen voor het praktijkexamen een schriftelijke bevestiging. Heb je de bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met het examenbureau. Dat kan via de mail of telefonisch (026 354 46 51‬).

Mijn vraag staat er niet tussen

Mijn vraag gaat over aanvraag voor een examen: neem contact op met het examenbureau. Dat kan via de mail of telefonisch (026 354 46 51‬).

Mijn vraag gaat over de opleiding: ga naar de door SECT aanbevolen opleidingsinstituten en neem met een van de opleidingsinstituten contact op

Mijn vraag gaat over mijn bezwaar tegen de examenuitslag: ga naar deze pagina en kijk of je vraag ertussen staat. Is dat niet het geval neem contact op met het examenbureau. Dat kan via de mail of telefonisch (026 354 46 51‬).

Staat het antwoord op je vraag niet op de SECT website? Neem dan contact op met SECT en stel daar je vraag. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen antwoord.
Stel een vraag