Vorige pagina

 

Wisseling van de wacht bij het SECT bestuur

 

  Vorige pagina

 

15 januari 2019

Begin dit jaar heeft Céline van Leeuwen het voorzitterschap van John Louwerse overgenomen. John heeft besloten zijn voorzitterschap over te dragen. Namens SECT willen wij John heel hartelijk danken voor zijn betrokkenheid, zijn inzet en zijn passie voor SECT. John heeft een grote bijdrage geleverd aan de positionering van SECT, hij heeft de nieuwe situatie met NLConnect en VodafoneZiggo als partijen binnen SECT vorm gegeven en onder zijn voorzitterschap is nieuwe certificeringsmatrix 2018 tot stand gekomen.

Céline is op 1 januari 2019 bij VodafoneZiggo begonnen als Senior Manager Fixed Access & HFC. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het Fixed Access & HFC netwerk van VodafoneZiggo. Zij stelt zichzelf graag aan jullie voor:

Hi! Mijn naam is Céline van Leeuwen, ik ben 40 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochters van 4 jaar en 7 jaar in Amsterdam. Mijn grote passies zijn mijn kinderen, reizen en tennissen. In de zomer vinden wij het erg leuk om naar Italië op vakantie te gaan en in de winter gaan wij graag skiën in Oostenrijk. Ik ben niet helemaal nieuw binnen VodafoneZiggo gezien ik al een aantal jaar bij Vodafone heb gewekt in de B2B afdeling, daarnaast heb ik meer dan 10 jaar bij Liberty Global gewerkt (het moederbedrijf van Ziggo en daarvoor UPC) in diverse rollen binnen technologie en marketing. Ik vind het erg leuk dat ik nu ben benoemd als de voorzitter van SECT. We hebben een goed en gemotiveerd team en ik kijk er naar uit om met iedereen samen te werken die betrokken is bij SECT!